Language: SBBGEN

Почетни членове

Международен панаир Пловдив

В изложбената програма на Международен панаир Пловдив са включени многобраншови панаири и специализирани изложения, обхващащи ключовите отрасли на българската икономика. Тук се провеждат най-значимите търговски форуми в страната, на които българските производители излизат на международния пазар. Панаирите и специализираните изложения очертават параметрите на развитие на българската икономика и интереса на чуждестранния бизнес към страната и региона.
Email: fairinfo@fair.bg повече »

`Пи Джей Груп` ЕООД

Група от инвестиционни компании.
Проджест Груп упражнява дейност в няколко бизнес сектора и е една от най-динамично развиващите се групи в България. С успешен ръст и изключително широка гама от дейности, Групата започва всяка година с дух изпълнен с амбиции, ориентиран към постижения, мотивиращ всяка последваща нейна стъпка.
Началото на фирмената дейност датира от 2003г. и включва области като реализация на ваканционни имоти, жилищно строителство, консултации в сектора на недвижимите имоти и управление на проекти. Към настоящия момент Групата оперира, чрез различните си компании, също в реализацията на индустриални/логистични, офисни и търговски проекти; в проектирането, изграждането и поддръжката на складови и производствени халета; в консултациите и управлението на инвестиции във ВЕИ източници на енергия, предназначени за домашни или промишлени цели.


Email: info@projestgroup.com повече »