Language: SBBGEN

Търсене на член  

Тук може да намерите членовете на камарата. Моля, избрете вашите критерии и натиснете бутона "Search" 
Ключова дума:


Международен панаир Пловдив

В изложбената програма на Международен панаир Пловдив са включени многобраншови панаири и специализирани изложения, обхващащи ключовите отрасли на българската икономика. Тук се провеждат най-значимите търговски форуми в страната, на които българските производители излизат на международния пазар. Панаирите и специализираните изложения очертават параметрите на развитие на българската икономика и интереса на чуждестранния бизнес към страната и региона.
Email: fairinfo@fair.bg повече »

`Вайс Профил` ООД

Вайс Профил е една от най- големите  български  компании за производство на ПВЦ и алуминиеви системи за врати и прозорци, фасадни системи и алуминиеви композитни панели- бонд. Качеството на профилите се следи ежечасно в модерна лаборатория, която е и първата акредитирана в Бълагрия за изпитване и сертифициране на готови прозорци и врати. Профилите с марка „Вайс профил“ са добре познати в цяла Европа в това число Сърбия,Македония, Гърция,Албания, Косово и така също Русия, Украина, Узбекистан, Казахстан Молдова, както и в Мозамбик а дори и в САЩ, - Далас, Тексас. За по подробна информация посетете нашия сайт  www.weissprofil.bg


Email: office@weissprofil.bg повече »

`Химимпорт` АД – Холдинг

Основната сфера на дейност на “Химимпорт” АД е придобиването на дялови участия, преструктурирането и управлението на дъщерни дружества от портфейла, учредяването на нови дъщерни дружества, инвестирането в капитала и финансирането на дружества, в които “Химимпорт” АД участва. „Химимпорт” АД е надежден бизнеспартньор на водещи световни компании, като: BASF, Celltech England, Rhone Poulenc, Sandoz, Shell, Estel Establishment, Bayer, Bio Rad (Франция), Cargill (Швейцария), Kela Laboratoria (Белгия), Plastotechnica (Италия), Exxon, Texaco (САЩ), Glencore Inv. AG, Elf Aguitaine, Sonatrach (Aлжир), Tuprash (Турция), Agrosin (Сингапур), LUK OIL, Alfred Toepfer (Германия), “Севергазпром” (Русия), Tofan (Румъния), Стаханов (Украйна), Cieh (Полша) и други компании.


Email: office@chimimport.bg повече »

`Джи Пи Ес Контрол` ЕАД

GPS системи за контрол и управление на автопаркове.
Намаляване на транспортните разходи с 30% при използване на системата.
Анализ и пълна отчетност на работата на автопарка.


Email: sales@gpscontrol.bg повече »

`Лирекс БГ` ООД

Дружествата от групата Лирекс.ком (Лирекс БГ, Лирекс БС, Лирекс Хай Тех, Лирекс Скопие) са водещи в областта на информационните и комуникационни технологии. Предлагат консултантски и аутсорсинг услуги, цялостно проектиране, изграждане и поддържане на ИКТ решения и системи. Също така предлагат и поддържат софтуер, компютърно, мрежово и офис оборудване.


Email: office@lirex.com повече »

`Индекс-България` ООД

Разработване и внедряване на информационни технологии и системи.
Доставка, инсталиране, системно интегриране и сервизно поддържане на технически и базови програмни средства.
Консултантски услуги и одити.
Сервизно и системно обслужване.
В `Индекс-България` ООД е внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2008 и система за информационната сигурност ISO 27001:2005 за всички извършвани дейности. Дружеството е сертифицирано от LLOYD’S REGISTER QUALITY ASSURANCE (LRQA).


Email: ib@indexbg.bg повече »

Адвокатско дружество `Добрев и Люцканов`

Адвокатско дружество “Добрев и Люцканов” има своя двадесет и четири годишен богат опит в правното обслужване на своите клиенти. Нашата дейност обединява успешно правно консултиране в областта на търговското, финансовото, данъчното, банковото право, енергетиката, строителството и недвижимите имоти и отлична практика в процесуалното представителство. Ефективната им комбинация, ведно с опита и възможностите, с които разполагаме, ни позволяват да осигурим на клиентите си цялостна защита на правните им интереси.
Развитието на компетентна, модерна и ориентирана към бизнеса практика, е наш основен приоритет, който постигаме благодарение на екипа от професионалисти, работещ в “Добрев и Люцканов” Адвокатско дружество.


Email: officelf@lawfirm-bg.org повече »

Интер Експо Център

Агенция Булгарреклама е компания, специализирана в организирането на специализирани изложби и конгресни мероприятия. С програма от около 40 международни изложби, провеждащи се на територията на Интер Експо и Конгресен Център всяка година, Агенцията заема водеща позиция сред фирмите с подобна дейност в България.
Email: iec@iec.bg повече »

`Системи Автоматика Технологии - САТ` ЕООД

21 години Автоматизирани Системи за управление и електроразпределение на производствените процеси, базирани на PLC и SCADA системи. Производство на индустриални табла "ниско" и "средно" напрежение, лентови дозатори и нестандартно електрооборудване.
Email: sat@techno-link.com повече »

`Технострой Инженеринг` ЕООД

Реконструкция, модернизация, капитални ремонти, монтажни и електромонтажни дейности в областта на металургията, енергетиката, химическата и минната промишленост. Изработка на метални конструкции, тръбопроводи, както и на нестандартни изделия от въглеродни, неръждаеми и специални стомани, цветни метали и др.
Email: office@technostroy-bg.com повече »