Language: SBBGEN

Balkan Tourism Industry Awards 2015 « назад

27/11/2015

Годишните награди Balkan Tourism Industry Awards 2015 ще отбележат значимите постижения на компаниите, които усърдно работят в най-важната сфера за българската икономика, както и на нашите съседи на полуострова.


Събитието ще се състои на 9.12.2015г. от 20ч. в хотел РАМАДА София.
Сръбско-Българската Търговска Камара е официалните партньори на Балканските награди за туристическа индустрия.
Сред целите, които си поставят организаторите на тази престижна церемония, са отдаване на заслужено внимание на фирмите, които успешно работят в този значим отрасъл, повишаване репутацията на бранша чрез насърчаване на значимите постижения на специалистите в тази сфера. Спечелването на престижния приз ще предостави платформа, за да отпразнувате успеха си.
Инициатор на събитието е организаторът на Националните награди за значими постижения в бизнеса и на церемониите за луксозно строителство, архитектура и дизайн – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън ООД. Над 30 печатни и електронни издания отразяват събитието. Ще присъстват 150 гости от бизнеса, политиката и медиите.
Тези награди ще предоставят:
– нова перспектива на бизнеса и усъвършенстване на стратегията;
– сравнителен анализ на участниците с други високи постижения в областта;
– ново измерение към маркетинговите инструменти;
– признание за реализираните постижения от конкуренцията в индустрията;
– повишаване популярността на участниците в церемонията, за да помогне за привличането на най-способните специалисти и на новите капиталови инвестиции;
– максимално медийно отразяване.
КАТЕГОРИИ: еко туризъм, културен туризъм, морски туризъм, планински туризъм, спа туризъм, нивестиции и иновации в туризма, туроператор на годината и други.