Language: SBBGEN

Vip Business Awards 2016 « назад

03/02/2016

Уважаеми дами и господа,
Имаме удоволствието да Ви представим второто издание на годишните награди VIP Business Awards 2016, организирани и продуцирани от агенция за публични комуникации VIP Communication PR. Събитието ще се състои в хотел Хилтън - София на 24 март 2016 от 20 часа.


Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет.   Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса. Тези награди подпомагат също и инвестициите в образованието в учебно тренировъчните фирми за децата предприемачи и инициират стипендии за социално слаби отличници и ученици в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България.

Тези награди ще бъдат дадени за изключителен успех, иновации и етика, които са задължителни за просперитета на всяка компания. Това е признание за техния публичен и жизненоважен принос за развитието на цялото общество.
Поощряват се устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда,  корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.
Наградите VIP Business Awards 2016 ще отбележат най-значимите постижения в бизнеса у нас, допринесли за устойчивото развитие на обществото.

Партньори на събитието са Българската Търговско Промишлена Палата, Българо - румънската търговско промишлена палата,  ПТПП, Асоциацията на бизнес експертите, Международната организация за сътрудничество в бизнеса и културата IEC, Сръбско Българската Търговска Камара и други.  Журирането, което ще отреди победителите във VIP Business Awards 2015, е поверено на ресорните журналисти в медиите-партньори на събитието.  Медийните партньори  ще предоставят своите номинации   до 01.02.2016 г.

В различни сфери на бизнеса ще бъдат отличени значимите постижения в категории:

Корпоративна и социална отговорност
Нов проспериращ бизнес
Опазване на околната среда
Млад предприемач
Нов иновативен продукт/услуга
Устойчиво развитие на бизнеса
Най-добри клиентски практики
Бизнес практики с благотворителни инициативи 
Международно признание
Цялостен принос в бизнеса и други.